MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do gotowania bobu warto dorzucać zioła i przyprawy nadające...
fot. pixabay.com/zapach_bzu

Jak ugotować bób? Przetestuj sprawdzoną metodę na krzepkie warzywo. Oto zdrowa przekąska na lato

Liść laurowy

Do gotowania bobu warto dorzucać zioła i przyprawy nadające smak i osłabiające fermentację warzywa w żołądku. Jeśli dodasz liść laurowy do gotującego się bobu, lepiej go strawisz.

Zobacz również

Zadymienie na Nosalu w Tatrach. Strażacy z butlą ruszyli w góry (zdjęcia)

NOWE
Zadymienie na Nosalu w Tatrach. Strażacy z butlą ruszyli w góry (zdjęcia)

Seniorzy zawładnęli Opolem. Prezydent oddał im klucze do miasta

NOWE
Seniorzy zawładnęli Opolem. Prezydent oddał im klucze do miasta

Polecamy

Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

PILNE
Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Dzień Dziecka w górach? Tu musisz wybrać się z pociechą

Dzień Dziecka w górach? Tu musisz wybrać się z pociechą